Poisons are not necessary! About Pulcap

Poisons are not necessary! A PULCAP-ról

A Pulcap egy egyedülálló termék, amely innovatív technológiát képvisel a baromfi vörös atkák, a Dermanyssus gallinae (De Geer, 1778) kezelésében. A Pulcap inert-semleges olajokon alapul, amelyeket vízemulzió formájában alkalmazunk. Egy tartós, és hatékony réteget hoz létre, melynek hosszan tartó hatása van a nem abszorbens felületeken, például ketreceken és egyéb felszereléseken. A Dermanyssus gallinae ellen alkalmazott termékekkel szembeni legfontosabb elvárás az elnyújtott hatás, mely nagy kihívást jelentő, de nem teljesíthetetlen igény. A terméknek az atkákra kifejtett elnyújtott hatása mellett kiemelkedő tulajdonsága, hogy nagy hatékonysággal eltávolítja már azokat az egyedeket is amelyek közvetlenül a termék alkalmazása során érintkeznek vele. . A termék nem hoz létre kemorezisztenciát, és a helyes alkalmazás szinte kizárja az adaptáció lehetőségét. Többszöri kezelés során sem veszít hatékonyságából , sőt a helyes alkalmazás esetén javítja a termelési feltételeket és csökkenti a ráfordított a költségeket, melyeket a rendszeres használat során akár minimalizálni is lehet.
A Pulcap sajátos jellemzőivel és egyedi technológiájával számos hiányosságot kiküszöbölt, és új perspektívát teremtett a vörös atkák elleni küzdelemben. Ily módon elkerülhetővé vált a legnagyobb biztonsági kockázat- a szintetikus neurotoxikus vegyületek - akaricidek, rovarölők felhasználásának szükségessége a tojástermelés során.
.

A terméknek természetesen megvannak a maga korlátai, de megfelelő (professzionális) alkalmazás esetén a Pulcap különleges hatékonysággal bír , és otimálisan esetben akár a vörös atkák felszámolását is lehetővé teszi a létesítményekből.
A Pulcap használata komoly szerepet kaphat a farmon az úgynevezett "biosecurity" körülmények megteremtésében. Sikeresen alkalmazható szállító ketrecek kezelésére, tisztítás, mosás és fertőtlenítés után, valamint az új állomány betelepítése előtt. Ugyancsak felhasználható használt ketrecek és felszerelések kezelésére is szervizperiódusok idején.
Mi az Önök rendelkezésére állunk, hogy optimális eljárásokat alakítsunk ki az Önök igényeinek és sajátos elvárásainak megfelelően.